دانلود نمونه سوالات درس آيين زندگي ( اخلاق كاربردي)
دسته بندي |
نمونه سوالات |
فرمت فايل |
rar |
حجم فايل |
10.33 مگا بايت |
تعداد صفحات |
6 |
دانلود نمونه سوالات درس آيين زندگي ( اخلاق كاربردي) دانشگاه آزاد اسلامي واحد اروميه
مربوط به اساتيد دكتر عليپور و مختاري
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد حوله
دسته بندي |
توليدي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
20 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
15 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد حـوله
ظرفيت : 65 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 5/2022 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 5/202 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1820 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: بيستويك ماه
ميزان اشتغالزايي : سي و يك نفر
مقدمــه:
صنعت نساجي، پس از صنعت نفت مهم ترين و اشتغالزاترين صنعت كشور بوده و به واسطه وابستگي اندك آن به منابع خارجي توانسته است طي دهه هاي اخير رشد مناسبي داشته باشد. حوله بافي يكي از شاخه هاي صنعت نساجي است كه در آن بافت تار و پودي به انضمام نخ پرز انجام مي پذيرد. امروزه انواع مختلف حوله بافته و مورد استفاده واقع ميگردد. از آنجمله ميتوان به انواع حوله هاي دستي، آشپزخانه، حمام و پيش بند و زير پايي و ... اشاره كرد.
در بافت حوله از نخهاي پنبه اي كه داراي خاصيت جاذب الرطوبه هستند استفاده ميشود. پركاربردترين نخ در حوله بافي نخ پنبه اي نمره بيست است كه بصورت يكلا در بافت پود و دولا در تار و پرز مورد استفاده قرار ميگيرد.
همچنين مطابق با نياز بازار ميتوان حوله ها را بصورت يك يا دو قطبي ( كه به ترتيب در يك و دو طرف حوله ، پرز وجود دارد ) توليد نمود . چنانچه در بافت حوله از نخ خام استفاده شود، پس از بافت عمليات رنگرزي و پرداخت انجام ميگيرد لكن اگر از ابتدا حوله با نخ هاي رنگي بافته شده باشد پس از اتمام بافت و دوخت، آماده عرضه به بازار خواهد بود.
در صورت اجراي اين طرح ، محصولات قابل توليد آن، انواع حوله هاي طرح دار و ساده خواهد بود كه به دليل مصرفي بودن اين كالاها از بازار مناسبي برخوردارند.ضمن اينكه با توجه به ماهيت اين فعاليت توليدي ميتوان از نيروي كار بانوان در ردههاي تخصصي و كارگري نيز بنحو مقتضي استفاده نمود.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد تافي و شكلات
دسته بندي |
صنايع غذايي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
22 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
17 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد شكلات و تافي
ظرفيت : 600 تن در سال
سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 8/158 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: هجده ماه
ميزان اشتغالزايي : هجده نفر
مقدمــه :
شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي ميباشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف ميشود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست ميدهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد ميباشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.
چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي ميباشد و همچنين ميتواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.
دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده ميگردد. گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين 8 تا 27% چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در ميآيد.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد نان فانتزي
دسته بندي |
صنايع غذايي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
21 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
16 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد نان فانتزي
ظرفيت : 750 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 35/1442 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 35/152 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1290 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: 17 ماه
اشتغالزايي: 17 نـفر
مقدمــه :
بيشك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . به گونه اي كه برخي از ارقام وحشي آن از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بينالنهرين ميروييده است و دانههاي اين گياه موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور به دست آمده است.
در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوشهاي باستانشناسي انجام شده در دامغان ، غارهاي نزديك به درياچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقيده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از ميلاد مسيح در اين مناطق كشت ميشده است.
براي پخت نان ، از زمانهاي بسيار دور روشهاي متنوع و جالبي وجود داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر نشينان متداول بوده، روشي است كه براي پختن يك نوع نان ابتدايي به نام كوماج مورد استفاده قرار ميگرفته است. پس از آن ، پختن نان هاي مسطح نظير لواش بر روي سنگ يا تاوه داغ رايج گرديد. كم كم تنورهايي كه هنوز هم در بسياري از نقاط دنيا و بخصوص ايران متداول هستند براي تهيه نانهاي پهن نظير تافتون و لواش اختراع گرديد . جنس اين تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربري مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصري در كشورهاي غربي هم براي پخت نان از آنها استفاده ميشود. عيب اين تنورها در اين است كه قطعاتي كه اول وارد ميشوند آخر خارج ميشوند و بعلاوه چون دماي نقاط مختلف تنور يكسان نيست ، نانهاي حاصل داراي پخت يكنواخت نيستند. براي رفع اين نقيصه ،روشهاي نوين عملآوري خمير و پخت نان ابداع گرديده كه از آن جمله نان هاي حجيم و فانتزي ميباشند كه علاوه بر پايين بودن ضايعات نان ، از دوام و ماندگاري بيشتري برخوردار بوده و ويتامين ها و پروتئين هاي موجود در نان به دليل روش پخت در فرهاي گردان يا سيني دار حفظ ميگردد.
با توجه به اينكه ، امروزه نيز قوت اصلي ايرانيان ، نان ميباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعيت افزايش روزافزوني دارد ، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد نان لواش
دسته بندي |
توليدي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
20 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
15 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد نان لواش
ظرفيت : 300 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 357.94 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 37.94 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 320 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: 14 ماه
مقدمــه :
بيشك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . به گونه اي كه برخي از ارقام وحشي آن از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بينالنهرين ميروييده است و دانههاي اين گياه موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور به دست آمده است.
در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوشهاي باستانشناسي انجام شده در دامغان ، غارهاي نزديك به درياچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقيده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از ميلاد مسيح در اين مناطق كشت ميشده است.
براي پخت نان ، از زمانهاي بسيار دور روشهاي متنوع و جالبي وجود داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر نشينان متداول بوده، روشي است كه براي پختن يك نوع نان ابتدايي به نام كوماج مورد استفاده قرار ميگرفته است. پس از آن ، پختن نان هاي مسطح نظير لواش بر روي سنگ يا تاوه داغ رايج گرديد. كم كم تنورهايي كه هنوز هم در بسياري از نقاط دنيا و بخصوص ايران متداول هستند براي تهيه نانهاي پهن نظير تافتون و لواش اختراع گرديد . جنس اين تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربري مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصري در كشورهاي غربي هم براي پخت نان از آنها استفاده ميشود. عيب اين تنورها در اين است كه قطعاتي كه اول وارد ميشوند آخر خارج ميشوند و بعلاوه چون دماي نقاط مختلف تنور يكسان نيست ، نانهاي حاصل داراي پخت يكنواخت نيستند. براي رفع اين نقيصه ، امروزه از فرهاي گردشي و سيني دار استفاده ميگردد.
با توجه به اينكه ، امروزه نيز قوت اصلي ايرانيان ، نان ميباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعيت افزايش روزافزوني دارد ، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد چيپس سيب زميني
دسته بندي |
صنايع غذايي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
24 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
18 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد چيپس سيبزميني
ظرفيت : 500 تن در سال
سرمايه گذاري كل: 1929 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 199 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1730 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: ده ماه
ميزان اشتغالزايي : چهارده نفر
روش توليد:
براي توليد چيپس ، لازم است از سيب زميني مرغوب استفاده شود . سيب زميني بايد درشت ، سالم ، كاملا رسيده وداراي كمترين مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اينكه سيب زميني مرغوب انتخاب گرديد، درآب شسته مي شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجي سطح ازآن پاك شود. سپس بايدسيب زميني راپوست كنده وآن را بصورت تراشه هاي نازك درآورد پوست كندن سيب زميني توسط دستگاههاي سايش انجام مي گيرد. براي اين منظور دركارخانه ها بيشتر از روش سايش استفاده مي شود.دراين روش ضايعات سيب زميني بين 1 تا 4 درصد است ، كه اين مسئله بستگي به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنين مدت زماني داردكه سيب زميني در انبار نگهداري شده است .
چنانچه سيب زميني پوست كنده را درمعرض هوا قرار دهيم ، رنگ آن تيرة مايل به قهوه اي مي شود، كه پس از خشك شدن ، تبديل به خاكستري مي گردد.
پس از كندن پوست سيب زميني ، نوبت به تهيه تراشه هاي نازكي از آن مي رسد ،كه اينكار نيز بوسيلة ماشين صورت مي گيرد.بدينترتيب كه سيب زميني به داخل ظرف قيفي شكلي بنام هاپر ريخته مي شودوباعبور ازميان دستگاه مذكور، به درون ماشين برش سرازير مي گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، يك جريان آب دائمي بايد از روي آنها عبور نمايد.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبيدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گرديد. تعيين ميزان ضخامت تراشه ها نيز به عواملي ازقبيل جنس (نوع ) سيب زميني، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سيب زميني و...بستگي دارد ، كه معمولا بين 5/1 تا3 ميليمتر متغيير مي باشد.
ميزان ضايعات هنگام شستشو وتهيه تراشه ها ، معمولا بين 5/0 تا 1 درصد وزن سيب زميني خام مصرف شده است. قبل از ريختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، بايد تا حد امكان آنها را خشك نمود تا مدت زمان لازم براي سرخ شدن تقليل يافته(حداكثر رطوبت بايد بين 5/1 تا2 درصد باشد)،درمصرف سوخت نيز صرفه جوئي نمود.
عمليات رنگبري وضد عفوني:
چنانچه تراشه هابامحلول هاي شيميائي خاصي آغشته نگردند، ممكن است رنگ آنها به قهوه اي متمايل شده وبرخي از آنزيم هه نيز درآن باقي بمانند. لذا براي جلوگيري از تيره شدن رنگ تراشه ها، وضدعفوني كردن آنها، بايستي تراشه هارا درهريك ازمحلول هاي زير بمدت يك دقيقه يا بيشتر غوطه ور نمود:
1- محلول 5/0 درصد بي سولفات سديم
2- محلول اسيد فسفريك ونيترات سديم(جوهرليمو)واسيد سيتريك (5/0 درصد)
3- محلول اسيد هيدرو كلريك (جوهر نمك )واسيد فسفريك (5/0 درصد)
دماي محلول ها نيز بايد بين 5 تا95 درجه سانتيگراد حفظ شود.
مرحلة سرخ شدن:
پس از خاتمة عمليات رنگبري، تراشه هاي سيب زميني درظرف روغن داغ ريخته مي شوند.اين ظرف ممكنست بصورت مخزن مستطيل شكل با كف تخت ويا استوانه اي شكل باشد.تراشه سيب زميني كه پس از سرخ وبرشته شدن ، چيپس ناميده مي شود، توسط يك ملاقة سوراخ دار دسته بلند از داخل ظرف روغن خارج مي شود وبمنظور خروج روغن هاي اضافي ،برروي ظرف الك مانندي پهن ميشود. در كارخانجات بزرگ، پس از خروج چيپس از درون روغن ،آنرا برروي سيني هاي آلومينيومي مخصوصي پهن نموده وبوسيلة نوارنقاله بداخل اتاقك خشك كن هدايت مي نمايند.
مرحلةنمك زني:
پس از خروج چيپس از درون روغن، عمليات نمك زني برروي آن انجام مي شود.دستگاه نمكپاش از يك ناودان قيفي شكل،يك غلطك شياردار دردهانةتحتاني ويك تيغة قابل تنظيم درداخل آن تشكيل يافته است. تيغه قابل تنظيم ، مقدار نمكي را كه از ناودان قيفي به طرف غلطك شياردار جريان مي يابد كنترل مي نمايد. غلطك مزبور ، ضمن آنكه به آرامي درزير ناودان قيفي مي چرخد ، مقداري نمك رادر ميان شيارهاي خود حمل مي كند. دراين موقع ، كفشكي كه داراي حركت دوراني معكوس نسبت به غلطك است، نمك درحال حركت را از تك تك شيارهاي غلطك برمي دارد.
درازاي هر يكصد كيلوگرم چيپس، بطور متوسط بين 5/1 تا2 كيلوگرم نمك مصرف مي شود. اغلب توليد كنندگان چيپس سعي مي كنند براي نمك زني چيپس ازنوع مرغوب نمك طعام كريستالي استفاده نمايند.
همچنين،دربعضي از كارخانه ها براي جلوگيري از فساد احتمالي دراثر آنزيم ها وباكتري ها
از چاشني هايي مانندگلوتامات منوسديم(نمك اسيد گلوتاميك)به عنوان چاشني مخلوط نمك استفاده مي كنند.بعلاوه درساليان اخيرچاشني هاواسانس هاي متنوعي به چيپس افزوده مي شود كه باعث طعم دار كردن آن متناسب با سلائق مصرف كنندگان مي گردد.از جملة اين چاشني هاواسانس ها ميتوان به فلفل، سير ، پياز، جعفري، سركه و... اشاره نمود.
مرحله خشك كردن:
پس از خارج كردن چيپس از داخل روغن، آنرا بوسيلةنقاله به داخل اتاقك خشك كن منتقل نموده ، براي مدت3 تا4 ساعت در دماي بين 180 تا190 درجة فارنهايت( 65 درجه سانتيگراد) نگهداري مي نمايند.كل مدت زمان لازم براي خشك كردن بين 8 تا 12 ساعت مي باشد.رطوبت محصول نهائي نبايد از7 تا 8 درصد تجاوز نمايد وچيپسي كه به اين ترتيب بدست مي آيد، ازلحاظ وزني حدودا 25 درصد سيب زميني تازه است.
پس از تهيه چيپس بايد در اسرع وقت ( حد اكثر تا 20 دقيقه ) آن را بسته بندي نمود. چيپس را ميتوان در قوطي هايي با گنجايش هاي متفاوت بسته بندي نمود ولي در اغلب كارخانه ها چيپس در كاغذهاي ضد رطوبت يا كيسه هايي از جنس سلوفان 50 تا 220 گرمي بسته بندي ميگردد . در كارخانه هاي بزرگتر سعي ميشود چيپس در فضايي از يك گاز خنثي مانند ازت بسته بندي شود.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد پارچه گردباف
دسته بندي |
صنعتي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
21 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
16 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد پارچه گرد باف
ظرفيت : 250 هزار متر مربع در سال
مجوز هاي لازم: اعلاميه تاسيس
سرمايه گذاري كـل: 2000 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 200 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1800 ميليون ريال
دورة بازگشـت سرمايه: 2.4 سال ( معادل 29 ماه )
سود ويژه : 725.52 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايي : سيزده نفر
مقدمه:
با توجه به اهميت صنعت نساجي از نظر ارتباط پسين و پيشين كه اين صنعت در اقتصاد ميتواند ايجاد كند ميبايست از توجه خاصي در زمينه توليد و صادرات برخوردار گردد. صنعت نساجي در ايران عليرغم گستردگي، قدمت و سابقه طولاني و درخشان خود در گذشته چنانكه بايد و شايد تا كنون نتوانسته مانند ساير صنايع رشد كند. بنابراين براي دستيابي به توان رقابتي لازم است از تكنولوژي نوين و وسايل جديد جهت توليد بهتر استفاده گردد و تا جايي كه به كيفيت توليد لطمه اي وارد نشود بايد از مواد اوليه داخلي بهرهمند شد و ميتوان اميدوار بود كه تا گسترش صنعت پتروشيمي در ايران وجود دارد، صنعت نساجي از مزيت عمده اي در جهت مواد اوليه ارزان برخوردار گردد. از عوامل عقبماندگي و بحران دراين صنعت به موارد زير اشاره ميگردد:
1- فرسودگي ماشينآلات و عدم وجود نوآوري
2- عدم توجه به كيفيت و نيازهاي مشتري
3- بالابودن هزينه هاي توليد از جمله هزينه قطعات يدكي و عوارض مختلف.
4- طولاني شدن زمان اجراي پروژه ها در راستاي ايجاد، بازسازي و نوسازي.
از عواملي كه باعث موفقيت اين صنعت هستند ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود:
1- توليد كالا با كيفيت بسيار مطلوب و مطابق با سليقه مشتريان.
2- ارائه خدمات پس از فروش
3- ارائه محصولات جديد و مد روز
4- تحويل به موقع كالا به مشتري
5- تلاش فراوان در زمينه بازاريابي و شناخت بازارها، خواسته ها و نيازها
6- رسيدگي سريع به شكايات
7- حمايت معقول،منطقي و برنامه ريزي شده از فعاليتهاي توليدي و صادراتي
8- استفاده از نوآوري و تكنولوژي نوين در ماشينآلات.
فهرست مطالب:
خلاصه طرح
مقدمه
توجيه اقتصادي طرح
الف - سرمايه گذاري ثابت
الف - 1) زميـن
الف - 2) محوطه سازي
الف - 3) ساختمانها
الف - 4) ماشينآلات
الف - 5) تاسيسات
الف - 6) وسايل نقليه
الف - 7) تجهيزات اداري
الف - 8) هزينههاي قبل از بهرهبرداري
جمع كل سرمايه گذاري ثابت
ب - هزينه هاي جاري
ب - 1) مواد اوليه و نهاده هاي توليد
ب - 2) حقوق و دستمزد
پرسنل توليدي
پرسنل غير توليدي
ب - 3) هزينه نگهداري و تعميرات
ب - 4) هزينه استهلاك
ب - 5) سوخت و انرژي
جمـع هزينه هاي جاري طرح
ج - قيمت تمام شده محصول
د - فروش
سود ناويژه
محاسبه نقطه سر به سر توليد
سود ويژه
محاسبة كارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهيلات
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي توليد مربا، ترشي و خيارشور
دسته بندي |
صنايع غذايي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
21 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
16 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد مربا، ترشي و خيارشور به ظرفيت 620 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 1156.26 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 116.26 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1040 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: 15 ماه
مقـدمه:
عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور ميگردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محــصولات را در چندان مينمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام ميتوانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.
هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
اين فرآوري به فراخور ماده غذايي مورد نظر ميتواند تهيه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشي، شور و... باشد. ارائه كنندگان اين طرح با در نظر داشتن سه مورد اخير يعني تهيه انواع مربا ، ترشي و خيارشور قصد دارند گامي در جهت پيشبرد صنايع غذايي كشور برداشته و نيز با ايجاد زمينه براي اشتغال نيروي ماهر و نيمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بيكاري سهيم شوند.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي پرورش صيفي جات گلخانهاي
دسته بندي |
كشاورزي و زراعت |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
21 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
14 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : پرورش صيفيجات ( خيار ) گلخانهاي به ظرفيت 200 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 05/747 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 05/77 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 670 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: 27 ماه
مقدمه :
نرخ بالاي رشد جمعيت از يك سو و كاهش وسعت اراضي حاصلخيز به دليل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتي از سوي ديگر، ضرورت استفاده بهينه از امكانات موجود را بيش از پيش مينمايد. بطور كلي افزايش توليد محصولات كشاورزي به دو طريق ميسر ميباشد ،يكي از طريق افزايش سطح زير كشت و ديگري افزايش عملكرد محصول در واحد سطح. روش اول بنابر دلايل فوقالذكر قابل اجرا نيست، لذا بايستي با استفاده از تكنولوژيهاي جديد نسبت به افزايش ميزان توليد در واحد سطح اقدام نمود. توليد صيفيجات گلخانه اي يكي از مصاديق توليد بيشتر در سطح كمتر ميباشد.
يكي از محصولاتي كه در كشت گلخانهاي صيفيجات مورد توجه قرار گرفته است، خيار تيريپلوئيد ميباشد كه هر بوته آن در يك دوره كشت به طور متوسط بيش از بيست و دو كيلو گرم محصول توليد مينمايد. بذر اين خيار هيبريد بوده و خيار حاصله پارتنوكارپ ( بدون تخم ) و قلمي خواهد بود. به دليل مسدود بودن محيط ، كنترل شرايط اقليمي از قبيل دما و رطوبت و همچنين آفات و امراض به راحتي مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود شش ماه به طول ميانجامد. در اين دوره محصول هر سه روز يك بار قابل چيدن است.
كشت صيفي جات در گلخانه به صورت رديفي و آبياري به روش قطره اي صورت ميگيرد . فاصله كاشت بذر در روي رديف ها 15 تا 20 سانتيمتر و فاصله رديفها از يكديگر 80 تا 100 سانتيمتر در نظر گرفته ميشود. دماي مناسب گلخانه براي رشد مطلوب بوته ها 22 تا 28 درجه سانتيگراد بوده و بايستي توجه داشت كه افزايش بيش از حد رطوبت نسبي در گلخانه باعث تشديد بروز و گسترش امراض قارچي گوناگون ميگردد. بديهي است كه در صورت مشاهده نشانه هاي بيماري بايستي سريعا نسبت به سمپاشي و كنترل آن با سموم قارچ كش مناسب اقدام نمود.
اجراي اين طرح به عنوان يك فعاليت توليدي ، ضمن اينكه گامي به سوي خود اتكايي كشور در محصولات كشاورزي به شمار ميرود، ميتواند تامين كننده نياز صنايع تبديلي و بازار مصرف بوده و بسترساز اشتغال به كار نيروهاي متخصص ( خصوصا در علوم كشاورزي ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اينكه بانوان كارآفرين نيز ميتوانند با پياده سازي اين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن بردارند.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
طرح توجيهي پرورش و نگهداري زنبور عسل
دسته بندي |
صنايع غذايي |
فرمت فايل |
doc |
حجم فايل |
20 كيلو بايت |
تعداد صفحات |
15 |
خلاصه طرح:
موضوع طرح : پرورش و نگهداري زنبور عسـل
ظرفيت : هفتصد كندوي لانگسروت
محل اجراي طرح : قابل اجرا در اسـتانهاي آذربايجـان شـرقي، آذربايجـان غـربي، لرسـتان، كردسـتان، مازندران، كرمان، خـوزستان، همدان و اصـفهان.
سرمايه گذاري كـل: 58/416 ميليون ريال
سهم آورده متقاضي: 58/46 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 370 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه: 24 ماه
ميزان اشتغال زايي : 7 نفـر
مقدمــه :
عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت ميشوند.
عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1 B2 B3 B5 B6 C E K)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئينها بوده و ميتواند 315 تا 335 كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.
از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد ميباشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهيه شده با عسل ) مينويسد :« ... در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها را باز ميكند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان ميسازد، حافظه را نيرو ميبخشد و گذشته را در خاطره زنده ميكند، انديشه را پاك و زبان را ميگشايد.»
كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين دارويي طبيعي را خاطرنشان ميسازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر قرار گيرند. رعايت اين موارد ميتواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذايي شود.
طي فرايند پرورش و نگهداري زنبور عسل، همچنين اقدام به ازدياد كندوها ميشود كه اين عمل به منظور ترميم تلفات و فروش انجام ميپذيرد. در مناطق گرمسير حتي ميتوان از هر كندو يك بچه كندو گرفت.
با اجراي اين طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادي ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
مناسب براي:
اخذ وام بانكي از بانك ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاههاي زود بازده
گرفتن مجوزهاي لازم از سازمانهاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد كسب و كار مناسب با درآمد بالا و كارآفريني
طرح توجيهي مجموعه اطلاعاتي است كه نشان دهنده كليه اطلاعات مورد نياز براي شروع يك كار تجاري توليدي و يا خدماتي مي باشد . اطلاعاتي از قبيل سرمايه مورد نياز ، دستگاه ها و لوازم مورد نياز ، ميزان توليد ساليانه و ... تا ميزان حقوق و دستمزد در اين طرح ها تنظيم گرديده است . داشتن يك طرح توجيهي نه تنها براي افرادي كه مايل به استفاده از تسهيلات بانكي هستند مفيد مي باشد بلكه براي افرا علاقه مند به راه اندازي كسب و كار نيز ضروري مي باشد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید: